INVIGNING
Idag har vi haft invigning i våra nya lokaler. Vi bjöd in kunder och leverantörer och har minglat loss hela eftermiddagen. Så roligt att så många kom och nu känns det verkligen som att vi har kickat igång här uppe i vårt nya fina kontor. 
 
Jag älskar kontraster och visst är det härligt att på förmiddagen få stå och prata business och knyta kontakter för att på kvällen få klampa runt med gummistövlar i leran och mocka hästbajs. En dag helt i min smak :) 
SPONTANTRIPP
Igår efter jobbet så blev jag så jäkla sugen på att skaffa nya gardiner till sovrummet, så vi tog en spontan shoppingrunda till Jönköping och kombinerade med kvällsmat på Pizza Hut. Deras cookie dough-efterrätt är himmelsk! Jag fick ett sånt sjukt sug efter den när jag skulle sova för några veckor sedan så vi var bara tvugna att dela på en sådan igår. 
TISDAG EFTERMIDDAG
 
Det har ösregnat hela dagen idag så jag tog tjuren i hornen och åkte till stallet direkt efter jobbet och tänkte att det är lika bra att bara göra det på en gång då det inte såg ut att finnas något hopp för bättre väder.
Vi körde ett pass på banan och Viggo var så jäkla fin idag! Herregud vad glad man kan bli efter ett riktigt bra ridpass. 
 
I alla fall så sprack himlen upp precis när vi hade skrittat av en runda i skogen. Jaja, bättre sent än aldrig och solen gör ju sitt för humöret också. Efter ridturen så tog jag en promenad med vovvarna i det fina vädret och nu har jag precis hoppat ur duschen.