Igår hade jag egentligen en gravidfotografering inbokad, men Angelica som hon heter hade fått förhinder och det såg ut att bli väldigt mulet så vi ställde in. Istället gick jag och Rainer på en promenad men när vi kommit typ 100 meter så såg jag plötsigt att hela himlen hade spruckit upp och det såg ut att kunna bli en fin solnedgång så jag tvingade rainer att vända hem och följa med mig till stranden för att fota. Jag slängde in kamera och stativ i bilen och skyndade för att hinna innan solen gick ner med knappa 20 minuter tillgodo. Sedan tog vi bilen till Värnamo för en romantisk McDonalds-dejt och på vägen hem så såg jag att det var stjärklart så vi tog ett stop till på vägen för att fotografera lite stjärnor. 
 
Snacka om en kväll i min smak. 
 
 

25 september 2017

NY VECKA

Allmänt

God kväll!
 
Helgen har spenderats i Eksjö hos Rainers kusin Tina och hennes familj. Rainer, Eric och Tinas man David körde en endurotävling igår så vi var med och hejjade och supportade. I lördags stannade jag till i Nässjö för ett möte med ett jättegulligt bröllopspar över en macaron och en god latte.
 
Igår kom vi hem ihyfsad tid så jag körde min traditionsenliga söndagsstädning medans Rainer tog med barnen till garaget för crosstvätt och sedan avslutade vi kvällen med grillning hos våra vänner Hanna & Johan.
 
Idag efter jobbet så var jag och fixade fransarna och när jag skulle åka hem så var det perfekt kvällssol. Alltså snacka om att få fotoabstinens! Jag hoppas på en lika fin kväll imorgon för då har jag preliminärbokat en gravidfotografering.
 
 
 

21 september 2017

INVIGNING

Allmänt

Idag har vi haft invigning i våra nya lokaler. Vi bjöd in kunder och leverantörer och har minglat loss hela eftermiddagen. Så roligt att så många kom och nu känns det verkligen som att vi har kickat igång här uppe i vårt nya fina kontor. 
 
Jag älskar kontraster och visst är det härligt att på förmiddagen få stå och prata business och knyta kontakter för att på kvällen få klampa runt med gummistövlar i leran och mocka hästbajs. En dag helt i min smak :)