God kväll,
 
Efter jobbet idag så var jag och pappa och hälsade på min farmor. Jag hade köpt lite julgodis till henne på marknaden jag var på i helgen, så vi har där och lämnade det och satt och pratade en stund. Nu är jag precis hemkommen från stallet och håller på att förebererada lite tacos till kvällsmat.
 
Men vet ni vad som hände på jobbet idag? Jag spräckte mina byxor! Lämpligt nog så hade jag en lång kofta på mig idag men herregud vad jag skrattade när jag insåg att jag gick runt med ett hål i brallan.
 
VARNING FÖR RUMPCHOCK!
Haha, bästa stället att få ett hål på verkligen..
 
 
Idag startade också Elmia Scandinavian Horse Show där vi ska ställa ut, så vi var uppe igår och byggde upp montern där jag och mamma ska befinna oss hela helgen. Hon är redan där men jag åker upp på fredag efter jobbet. 
Efter monterbygge så hoppade vi in på Espressohouse och köpte oss varsin vit mocca latte. Mums!
 
 
På tal om annat, är det bara jag som har mobilkameran full av sådana här bilder? Jag behöver nog skaffa mig en till spegel har jag insett, jag tar alltid upp mobilen och fotar för att kunna se hur håret ser ut bakifran. 
Jag tror säkert jag raderade över 200 hårbilder igår.
 
 
 
Nu ska jag gå och tända lite ljus och fortsätta med tacosen så ska vi ha lite myskväll, Rainer åker nämligen till Gotland imorgon och blir borta hela helgen. 
Emma - Mode - Mamma

God morgon!

ha en underbar dag
kramis

Svar: Tack detsamma! :)
Lina Johansson

Lorissa Lovebomb

Åhneej, haha, den sämsta sömmen av alla sömmar, förutom den som går just mellan skinkorna kanske... >.<

Så härligt det låter med myskväll och tacos!! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress