9 oktober 2017

FÖDELSEDAGSHELG

Allmänt

I Fredags var det dags för mig att fylla 24 år. Jag blev uppvaktad på morgonen av familjen, och efter jobbet åkte vi till min mamma och pappa och fikade. Därifrån begav vi oss ut på lite shopping för att sedan landa hemma i soffan och jag slocknade till Idol redan innan kl 10. 
 
Klockan ringde tidigt i lördags och jag begav mig till stallet för att rida och fixa allt som ska göras innan vi samlade ihop stallgänget för att åka till huvudstaden. Vi gjorde lite shoppingstopp på vägen och var framme på kvällen och styrde upp lite mysig plockmat och ett par flaskor vin. 
 
03.30 ringde klockan i söndags och vi åkte in till djurgården för att rida på gryningsritt mitt inne i stan. Härliga kontraster ändå att det vinglade runt folk som var påväg hem från nattens bravader medans vi var påväg att starta dagen. Ännu mer kontraster var det att rida runt bland all trafik mitt i city, när man är van vid att rida ensam mitt ute i skogen, med lite vilda djur som sällskap på sin höjd. 
Anki

Den där tårtan ser magisk ut! Finns det något recept? :)

Svar: Eller hur, den var fantastisk för en chokladfantast som jag själv. Absolut, den är superenkel att göra! Receptet kommer från Jennys Matblogg och finns här: http://www.jennysmatblogg.nu/2015/04/02/chocolate-salted-caramel-pie/ Det enda jag gjorde annorlunda var att spritsa med nutella runt kanterna och fyllde på med extra bär och lite chokladbitar. Lycka till! :)
Lina Johansson

EVELINA

Stort grattis i efterskott! Verkar som att du haft en bra födelsedagshelg, och vilken tårta! :D :D

Roligt med gryningsritt också!

Svar: Tack snälla! :)
Lina Johansson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress