I Lördags hade vi babyshower för vår fina vän Angelica! Vi har tisslat och tasslat med planeringen och hade lyckats lura ut henne på ärende under tiden vi var hemma hos henne och förberedde, men när vi stod i hallen och blåste ballonger så öppnas dörren och in kommer Angelica! Hon hade misstänkt att vi hade något på gång, men hon fick vara med på dom sista förberedelserna och när vi var klara skickade vi ut henne i köket så hon fick göra entré till ett riktigt "SURPRIIIISE!"
Direkt efter babyshowen så hade jag planerat in en tjejkväll med Johanna, Jaana, Emelie, Sussa och Katja! Vi är ett gäng som brukar försöka ses ibland och så hjälps vi åt att fixa mat.
Denna gången hade jag och Emelie förrätt, men jag måste erkänna att Emelie fixade nästan alls eftersom jag hade varit upptagen hela dagen. Hon styrde upp en jättegod varm chevrémacka med valnötter, ruccola, honung och balsamico. Johanna och Jaana stod för huvudrätten som bestod av en sallad på honugsglaserade rotfrukoter, kyckling och fetaost och massa annat gott i. Till efterrätt fick vi en vit choklamousse med hallon à la Katja och Sussa. Ni hör ju hur trevligt det låter!
Söndagsmorgonen började med en gravidfotografering av fina Angelica och när vi har klara runt halv 9 snåret så åkte jag hem för att duka upp en mysig fars dag-frukost till Rainer. 
 
Runt lunch åkte vi sedan ut till min pappa och jag och mina syskon lagade söndagsmiddag och uppvaktade honom. En riktigt mysig, men ovanlig kort helg. Inte mig emot för den delen, jag tycker det är härligt med måndag igen!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress