Förra helgen fotograferade jag min vän Angelica. Vi har väntat i några veckor på fint väder, och vi valde att slå till på fars dag och vi fick i alla fall vacker frost. Tyvärr var inte vädret helt optimalt då det var väldigt disigt ute, men vi vågade inte vänta längre då Angelicas första son valde att komma ut alldeles för tidigt och det finns risk för att denna lille rackaren går i storebrors fotspår.

20 november 2017

HÄSTLIGT OCH FESTLIGT

Allmänt

Lördagen startade som vanligt i hästens tecken. Vi hade Anna Eliasson ute hos oss för genomgång och behandling av hästarna. Först gick hon igenom hela hästarna med händerna, kollade hur de rörde sig, samt kollade med en värmekamera för att se ev. inflammationer eller andra olägenheter. Hon jobbar bl.a med massage, kiropraktik och biolight så varje häst fick en individuell behandling utefter deras egna behov. 
 
Efter lunch så hade vi bjudit in mer hästfolk och Anna höll en intressant föreläsning om hållbarhet och förebyggande häslovård. Direkt efter stallet var det dags att åka hem och svida om för julbord med jobbet.
Rainer älskar när jag kommer och ska ta selfies
Vi avnjöt jättegod julmat på Isaberg Höganloft tillsammans med gott sällskap och härlig underhållning från Scotts. 
I Lördags hade vi babyshower för vår fina vän Angelica! Vi har tisslat och tasslat med planeringen och hade lyckats lura ut henne på ärende under tiden vi var hemma hos henne och förberedde, men när vi stod i hallen och blåste ballonger så öppnas dörren och in kommer Angelica! Hon hade misstänkt att vi hade något på gång, men hon fick vara med på dom sista förberedelserna och när vi var klara skickade vi ut henne i köket så hon fick göra entré till ett riktigt "SURPRIIIISE!"
Direkt efter babyshowen så hade jag planerat in en tjejkväll med Johanna, Jaana, Emelie, Sussa och Katja! Vi är ett gäng som brukar försöka ses ibland och så hjälps vi åt att fixa mat.
Denna gången hade jag och Emelie förrätt, men jag måste erkänna att Emelie fixade nästan alls eftersom jag hade varit upptagen hela dagen. Hon styrde upp en jättegod varm chevrémacka med valnötter, ruccola, honung och balsamico. Johanna och Jaana stod för huvudrätten som bestod av en sallad på honugsglaserade rotfrukoter, kyckling och fetaost och massa annat gott i. Till efterrätt fick vi en vit choklamousse med hallon à la Katja och Sussa. Ni hör ju hur trevligt det låter!
Söndagsmorgonen började med en gravidfotografering av fina Angelica och när vi har klara runt halv 9 snåret så åkte jag hem för att duka upp en mysig fars dag-frukost till Rainer. 
 
Runt lunch åkte vi sedan ut till min pappa och jag och mina syskon lagade söndagsmiddag och uppvaktade honom. En riktigt mysig, men ovanlig kort helg. Inte mig emot för den delen, jag tycker det är härligt med måndag igen!