9 juli 2017

MIN HELG

Allmänt

Så swishade denna helgen förbi också. Min sambo Rainer har varit och kört enduro i stångebro i helgen och därför har jag sovit hos mamma och pappa, då jag är lite mesig och inte sover själv hemma :) I alla fall så har jag haft en toppenhelg och det känns som att jag har hunnit med massor. Jag gick på semester i fredags och åkte direkt ut till Anderstorp för en nyföddfotografering. 
  
Leon, som han heter är lite äldre än mina vanliga nyföddkunder då han spenderade mycket av sin första tid på sjukhuset. I vanliga fall genomför man en nyföddfotografering inom 14 dagar efter födseln då bebisen fortfarande sover väldigt djupt. Leon var en hel månad i fredags så det blev lite mer vakna bilder än vad en nyföddfotografering brukar bestå av. Men givetvis går hälsan först och nu är Leon frisk och stark :)

Efter fotograferingen så åkte jag och min svägerska Hanna och hennes son Jothon och åt kinamat och satt och pratade en stund. Jag somnade tidigt efter en lång jobbvecka, men var uppe med tuppen i lördags för att hinna rida innan jag åkte och fixade naglarna i värnamo. När jag var klar där så kom min kompis Angelica och hämtade mig och så åkte vi till vår gamla klasskompis Nisse.
 
Nisses ena häst fick föl för en måndad sedan, så vi passade på att fota den lille rackarn när vi flyttade hästarna till en annan hage.
Precis när vi kom fram till hagen så öppnade sig himlen och det började ösregna och åska!
Vi blev dungsura och fick köra pyjamasparty istället då vi inte hade ombyte med oss.
Bea var redan på plats när vi kom fram och senare kom även Sebastian och Rasmus, vi alla bodde på internat när vi gick i gymnasiet och var väldigt tajta, så vi hade en liten återträff. Vi lagade mat, pratade gamla minnen och spelade spel. En härlig kväll!
I morse när jag vaknade så sken solen! När Emma kom till stallet så red vi en barbackarunda.
Mamma skulle ner till grillplatsen för att orda mat till hennes ridgäster. Jag följde med och plockade blåbär.
 
Efter det så skulle vi fota Emmas lilla minishettis som ska ut på försäljning. 
Det gick sådär, hon syntes inte i allt gräs och valde att pinna hem istället.
 
Nu har jag precis fått i mig lite mat och ska hoppa in i duschen. Imorgon tar vi med oss kidsen och åker till Liseberg!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress