21 juli 2017

MIN DAG

Allmänt

God kväll,
 
Så gick denna dagen med och så är det kväll igen. Jag åkte till stallet direkt efter frukost, sedan har jag packat och förberett inför imorgon då jag ska fotografera ett heldagsbröllop. Laddat batterier, formaterat minneskort och laddat upp med vatten och frukt. Kanske en och annan chokladbit också. Jag och Rainer och hundarna tog precis en kvällpromenad på 8 km, så härligt!
 
Vi (jag) stannade och plockade hallon, hur härligt??
Tur att stilpolisen inte var ute idag. Rosa, blått och orange. Men det är väl charmen med att bo ute på landet, man får se ut lite som man vill :) Jag har nyligen fått ett par specialanpassade sulor, då jag krossade foten i Maj förra året, så de ska hjälpa till att stötta upp och målet är att det ska kunna minska min smärta i foten. Men de tar väldigt stor plats i skon och passar därför bara i mina allra äldsta och mest uttöjda promenadskor, därav den snygga matchningen :)
 
Jag körde precis in Rainer till ett par kompisar, de skulle äta och dricka lite öl, men då min klocka ringer 05,30 imorgon så valde jag att stanna hemma. Ska fixa det sista inför imorgon och sedan ska jag krypa ner i sängen och kolla något avnitt på Netflix :)
 
Hoppas att ni får en trevlig kväll!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress