31 juli 2017

TRÄNINGSHELG

Allmänt

Trött efter en underbar träningshelg med härligt folk och mycket givande träning. Vår tränare Johan är en av sveriges bästa reiningryttare och en mycket pedagogisk och klok tränare. Han ger en aha-upplevelse efter aha-upplevelse. Så roligt! Så bra ridning, gott sällskap, mycket fika, sena nattbad och alldeles för lite sömn får sammanfatta den här helgen.
Vi hade i alla fall tur med allt annat än vädret, så framridning fick ske under paraply.
Tolla levde livet
Mycket sång och dans efter lite mat och ett och annat glas skumpa.
 
 
 
 
 

Vi hamnade visst i helsingborg! Jag har varit borta från morgon till kväll dom senaste dagarna och när jag väl har varit hemma så har jag jobbat, så vi bestämde oss för att ta en mysdag till Helsingborg för strosa runt och shoppa lite.

 

26 juli 2017

FULLT UPP

Allmänt

Hej,
 
De senaste dagarna har bara flugit förbi i en hejdundrande fart känns det som.
I lördags så fotografraferade jag som sagt bröllop. Åkte hemifrån kl 07 och var hemma igen 00.30, helt slut men jag hade en väldigt lyckad dag. Jag kommer att lägga upp lite favoriter när jag är klar med alla bilder. 
 
Förutom att redigera bilder så har jag ju såklart hängt i stallet. Vi ska ha träningshelg nu till helgen så det är lite att pyssla med. Mat, logistik, övernattning.
 
Gårdagens frukost. Är det någon gång det är ok att äta våfflor med glass till frukost så måste det väl ändå vara på semestern?
Min fina Viggo 
Våran stallkanin Ola-Conny. Han bor lös ute på gården och har gjort i många år nu :)