17 augusti 2017

HEMKLICKAT

Allmänt

Jag fick lite panik när jag insåg att min all-time favorite parfym, Viktor & Rolfs Flowerbomb var slut. Som att jag inte har vetat att den skulle ta slut, men jag har såklart väntat till sista sekund med att köpa en ny. Nu var det i alla fall dags. Även att Flowerbomben fortfarande är min dyrgrip i parfymsamlingen så har jag känt att jag behöver en ny doft, så jag provade även att klicka hem Ariana Grandes Ari. Den var väldigt söt och doftar absolut gott, men jag får bära den ett tag för att se om den är något för mig.
 
Jag passade även på att beställa hem Jean Paul Gaultier Le Male till Rainer. Är det något jag älskar så är det överraskningar, både att överraska och bli överraskad. Han blev glad när det låg ett litet paket på nattduksbordet när han kom hem efter träningen. 
 
Förutom det så beställde jag lite annat smått och gott, skönhetsprodukter kan man aldrig få för mycket av, det är ju så roligt!
 
Igår fick jag också hem Philips Lumea IPL från Buzzador. Den ska ta bort hår med hjälp av ljuspulser över hårsäckarna. Spännande, jag ska testa den i några veckor och se om jag märker någon skillnad.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress