28 augusti 2017

BRA START PÅ VECKAN

Allmänt

Idag efter jobbet så åkte jag och mötte upp min fina kompis Emelie för lite snabbshopping och en mysfika i Värnamo. Emelie är en av mina närmsta vänner, men eftersom att vi båda har mycket med jobb och hästar så blir det tyvärr allt för sällan vi får tid att ses, så det var verkligen välbehövligt med lite egentid och tjejsnack. 
 
Efter det åkte jag direkt till stallet red. Jag tog ut Viggo en sväng i skogen och tränade galoppfattningar på grusvägen. Sen hem och snörade på mig promenadskorna så tog jag och Rainer en kvällspromenad tillsammans. 
 
Nu har vi ätit lite kvällsmat och Rainer har lovat mig en nackmassage! Lucky me! 
Denna härliga helg började med kräftskiva med ridklubben i fredags. En trevlig kväll som avslutades hyfsat tidigt vilket gjorde att jag var i toppform i lördags. Så skönt, jag som annars blir superbakis av att typ lukta på ett glas vin var mer än nöjd.
 
 
I lördags gick Rainer upp tidigt för att åka till Tranås och köra en endurotävling. Jag och barnen tog sovmorgon till kl 9, gick upp och gjorde scones och åt en mysfrukost innan vi tog bilen och åkte upp och hejjade på Rainer. På vägen hem stannade vi i Jönköping för lite shopping, bus och mat. Rainer skulle ut med jobbet på kvällen så vi hade filmkväll med lördagsmys själva hemma.
 
Denna dagen började med lite sedvanlig söndagsstädning innan jag och Rainer åkte upp till Jönköping idag igen. Vi strosade lite på stan, käkade, fikade och gick på bio. Vi såg American Made men jag måste säga att för att vara en komedi så bjöd den på väldigt lite skratt. Men det var ändå mysigt att bara få komma iväg lite :) 
 
Kladdkaka och snickerslatte
Som att inte det räckte så tryckte vi i oss ytterligare lite onyttigheter. 
 
Nu ska jag betala räkningar och fixa tvätten innan det är läggdags. Ett ont måste, men jag stoppar in lurarna och sätter på en spännande podd så brukar det gå lättare :)
 
Nattis! 

25 augusti 2017

HÖSTFRÄSCH FRIPPA

Allmänt

 
Eftermiddagen igår spenderades hos bästa frisören Emelie på Salong Caroline i Gislaved. Det var minst sagt dags för en uppfräschning och även om jag är lite tråkig och aldrig gör någon extrem makeover så gör det så himla mycket att bara känna att håret är fräsch & friskt!